Du er herHjem>Konfirmant 2023!
Konfirmant 2023!

Konfirmant 2023!

Påmeldingen er åpen!

VELKOMMEN SOM KONFIRMANT
I konfirmasjonstiden er det rom for å utforske mange viktige sider av livet sammen med andre. Som konfirmant får du lære mer om deg selv, om tro, om Jesus og den verden du er en del av. Vi håper du vil være konfirmant hos oss!

KONFIRMASJON ER FOR ALLE
Alle er velkomne til konfirmasjonstid i kirken – både du som tror, tviler, er usikker, ikke tror, ikke har tenkt på sånt før, eller er nysgjerrig er velkommen som konfirmant. I konfirmasjonstiden får du mulighet til å utforske mange viktige spørsmål sammen med andre – uansett hvilket utgangspunkt du har. Som konfirmant får du mange nye opplevelser og du får lære mer om Gud og deg selv.

KONFIRMASJON OG DÅP
Er du ikke døpt og lurer på om du likevel kan bli konfirmert i kirken? Klart du kan! Du er heller ikke alene. Over tusen ungdommer i Norge blir hvert år døpt i forkant av konfirmasjonen. Du kan følge all konfirmasjonsundervisning uten å være døpt!

HVA ER KONFIRMASJON?
Ordet konfirmasjon kan bety både «å bekrefte» og «å gjøre sterk». Et høydepunkt i konfirmasjonsgudstjenesten er når det bes en bønn for deg. I bønnen ber vi Gud om å velsigne deg og å styrke deg på din vei videre i livet. Det viktigste med konfirmasjonstiden er å være en del av et fellesskap og bli bedre kjent med den kristne tro. Konfirmasjonen er en påminnelse om at i dåpen sa Gud ja til å være en del av ditt liv.

PROGRAM FOR ÅRET
Første samling er 7.september kl. 17.00-18.00 på Misjonshuset. Denne samlingen er for konfirmanter med foresatte. Dere er velkommen til denne samlingen selv om dere ikke har meldt på konfirmanten enda, men er nysgjerrig på opplegget.

16.-18.september reiser vi til Sjøglimt leirsted i Ørje på konfirmantleir. 

Det vil bli opprettet en gruppe på facebook for konfirmanter og foresatte hvor all informasjon vil foregå gjennom konfirmantåret. 

Plan for året utover dette får dere på første samling. Det blir undervisning ca. annen hver uke. Konfirmanten skal også delta på gudstjenester i løpet av året. 


PRIS
Innbetaling av konfirmantavgift skjer i løpet av høsten. Konfirmantavgiften er på 1710kr og inkluderer materiell og leir. 


PÅMELDINGEN ER ÅPEN!
Påmeldingsskjemaet finner du nederst på denne siden.

Dersom du ikke er sikker på alt som skal fylles inn, skriv det du vet og send inn. Skulle du ønske å endre på noe, så er det mulig å gjøre det i etterkant. Ønsker dere spesiell dato for konfirmasjon eller en form for tilrettelegging, ønsker vi også informasjon om dette så tidlig som mulig.

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med Mona Skogstad, menighetspedagog i Skiptvet:
E-post: menighetspedagog@skiptvet.kirken.no
Telefon: 400 34 584

Elektronisk påmelding til konfirmasjon 2022 er stengt etter 16. september. Dersom du likevel skulle ønske å være konfirmant i Skiptvet menighet ta kontakt med menighetspedagog på telefon 400 34 584 eller e-post menighetspedagog@skiptvet.kirken.no slik at du kan komme med på konfirmantopplegget. 

 

Powered by Cornerstone