Du er herHjem>Blir du 6 år i år?
Blir du 6 år i år?

Blir du 6 år i år?

Hei! Bor du i Skiptvet og fyller 6 år i år? Da bør du se her!

Alle barna som bor i Skiptvet menighet, er medlem i kirken og fyller 6 år i år får i disse dager 6-årsboka rett hjem i postkassen. Boka er sendt fra oss denne uken, så vi tipper at du har den i postkassen din i løpet av uke 17! Det håper vi du synes er stas. 

I 6-årsboka blir vi med Erlend, Stian og Tuva over alle gressplenene, inn i skogen, gjennom tornekrattet og høyt opp i det hemmelige treet! Her lager de seg en hemmelig klubb, og har hemmelige navn. Alle tre barna er 6 år og sammen opplever de mye: De begynner blant annet på skolen, blir kjent med en gammel sirkusdame, lytter til Tuvas pappa som spiller orgel i kirka og spionerer på Gamle-Hans. Både på skolen og i kirka hører de fortellinger fra Bibelen. Alt dette gir dem mye å tenke på og snakke om i det hemmelige treet. Det er bare dere som blir 6 år i år som får vite mer om hemmelighetene til Erlend, Stian og Tuva.

 

Boka er sendt til alle som er døpt og dermed medlem i Den norske kirke, men alle barn som fyller 6 år i år (født i 2015) kan få boka hjem i postkassen. Send bare en mail til Mona menighetspedagog: menighetspedagog@skiptvet.kirken.no. 


Vi ønsker deg en god sommer etter hvert og lykke til med skolestart til høsten! 

 

 

Rangér:
Powered by Cornerstone