Du er herHjem>Gudstjeneste 26. januar kl. 11.00
Gudstjeneste 26. januar kl. 11.00

Gudstjeneste 26. januar kl. 11.00

En representant fra Normisjon kommer og snakker om vårt misjonsprosjekt. Etter gudstjenesten serveres det kirkekaffe.

Velkommen til gudstjeneste i Skiptvet kirke!

Sokneprest Anne Ringen har med seg en representant fra Normisjon, og vi vil få litt mer informasjon av hva pengene vi bidrar med, faktisk brukes til! Håper mange tar turen til kirken vår, for å få med seg dette. Det vil også bli servert kirkekaffe etter gudstjenesten.

 

Nedenfor kommer noe informasjon fra Normisjons egen hjemmeside:

 

Selv om mange indiske barn får en god utdannelse er realiteten at en tredel av indiske barn slutter på skolen etter femte klasse og bare en femdel begynner på videregående skole.  Mange av de som faller ut kommer fra minoritetsgrupper. 

Barneskoler

Gjennom vår samarbeidskirke tilbys derfor kvalitetsutdanning på tre barne- og ungdomsskoler. Disse skolene har over 1500 elever til sammen. 

På en av skolene er det også et internat knyttet til skolen hvor barn som har lang reisevei får muligheten til trygge oppvekstvilkår og god oppfølging. 

Videregående skole

Lahanti Yrkesopplæringssenter ble startet i 2014 og gir yrkesopplæring for risikoutsatt ungdom. Skolen prioriterer minoritetsungdom og elever som tidligere har sluttet på skolen og drives av Evangelical Social Acts Forum (ESAF). 

Hovedproblemet for disse allerede fattige ungdommene er mangel på muligheter. Dette kan føre til at de står i større fare for å bli offer for menneskehandel, vold, alkohol og narkotikamisbruk samt barneekteskap. Gjennom yrkesopplæringen er målet å bekjempe dette og gi ungdommene muligheter til en god fremtid. 

Årlig budsjett: kr. 1 182 225    Prosjektnummer: 304017

 

Bilde og tekst er hentet fra Normisjon.no

 

 

 

 

 

 

 

 

Powered by Cornerstone