Du er herHjem>LysVåken
LysVåken

LysVåken

AVLYST PÅ GRUNN AV FÅ PÅMELDINGER! Har du lyst til å være med på noe spennende? Helgen 20.-21. november arrangerer Skiptvet menighet LysVåken for alle som går i 6. og 7. klasse. Da skal vi overnatte i kirken vår. Blir du med?

LysVåken er et arrangement som mange menigheter i Norge har for 11-åringer. I år inviterer vi 12-åringene også fordi det ble avlyst i fjor.

Alle døpte får invitasjon til i posten. Dersom du ikke er døpt, eller du ikke har fått invitasjon men gjerne vil være med, meld deg bare på under.

Vi samles på lørdagen kl. 17.00 i kirken. Da skal vi leke, bli kjent med hverandre, lage gudstjeneste med sang og dans, utforske kirken og tårnet, spise god mat, og sist, men ikke minst, sove over i kirken. På søndag spiser vi frokost sammen før vi øver til gudstjenesten. Når gudstjenesten begynner kl. 11.00 skal vi være med og vise hva vi har forberedt oss på. 

Snakk med de voksne hjemme og be de melde deg på innen torsdag 18. november. Det koster 100,- å være med, da får du mat og LysVåken t-skjorte. 
Dette blir GØY!

Tenk å få være med, å tilhøre slik et sted
Der barna er størst, de små kommer først
Vi lever og vi er til. I latter, i gråt og smil.
Større enn alt, vi er større en alt.
Å synge, drømme og be. Her i vår kirke.
Samles, spise og le -
LysVåken sangen. 

Vi gleder oss til å se deg!

Med vennlig hilsen
Skiptvet Menighet

Anne Cecilie Ringen og Mona Kristin Skogstad

 

Powered by Cornerstone