Du er herHjem>Velkommen til småbarnssang i Skiptvet menighet!
Velkommen til småbarnssang i Skiptvet menighet!

Velkommen til småbarnssang i Skiptvet menighet!

Søndag 5.februar kl.12.30 samles vi i kapellet ved siden av kirken. Vi starter samlingene med sang og musikk, så blir det litt mat å få etterpå. Småbarnssang koster kr.20 pr gang. På grunn av matservering ønsker vi påmelding - meld deg på - påmelding Småbarnssang. Håper vi sees!!

Småbarnssang gir barn og foreldre/foresatte en mulighet til å være sammen og bli kjent med andre barn og småbarnsforeldre. Her lærer vi enkle barnesanger med kristent innhold, samt ​kjente og nye barnesanger og regler. Småbarnssang er en del av trosopplæringen i Skiptvet menighet.

Musikk er viktig for barnets motoriske, emosjonelle og sosiale utvikling. På småbarnssang får barnet mulighet til å uttrykke og utfolde seg musikalsk. Målet er å skape en felles opplevelse gjennom å leke, synge og utforske sammen med barnet ditt. Småbarnssang passer best for barn mellom 1-3 år, men søsken er også velkomne!

Vi hadde en hyggelig samling søndag 11.september 2016 – og nå nærmer det seg neste samling som er søndag 5.februar 2017 kl 12:30 i kapellet ved siden av kirken. Vi starter samlingene med sang og musikk, så blir det litt mat å få etterpå. Småbarnssang koster kr 20,- pr gang. Dato for samlinger og annen info finner du på nettsiden vår: Skiptvet.kirken.no.

På grunn av matservering ønsker vi påmelding. Meld deg på her:

Skiptvet.kirken.no

 

Med vennlig hilsen Valeri, kantor i Skiptvet menighet

Rangér:
Powered by Cornerstone