Du er herHjem>Trosopplæring>4 årsbok
4 årsbok

4 årsbok

Velkommen til deg som blir 4 år i år! Nå er det endelig din tur til å få 4-års boka!

Alle døpte fireåringer (født 2017) får invitasjon til samling i posten. Dersom du ikke er døpt, eller du ikke har fått invitasjon men gjerne vil delta/få boken i posten, meld deg bare på under! Grunnet situasjonen med Covid-19 vil ikke årets utdeling av 4-årsboka skje i en gudstjeneste, men i en samling kun for 4-åringene med en forelder. Dere kan velge om dere vil delta i samling eller få boka rett hjem i postkassen. 

Samlingen er torsdag 26.august kl. 17.00-17.45 i Skiptvet kirke. Da skal vi synge og høre fortellinger fra boka, bli kjent i kirkerommet og du får møte Tone-Anita som er dirigent i Barnegospelen. Barnegospelen er et kor som har øvelser på misjonshuset annenhver uke. Nå som du er 4 år kan du nemlig bli med der også! Barnegospelen kommer også for å synge for oss under samlingen. 

I 4-årsboka blir vi med vennene Astrid, Sara og Sigurd gjennom et helt år. I barnehagen, hjemme hos hverandre, på tur i skogen og i kirken. Sammen utforsker de verden og deler både sorger og gleder. Går det virkelig an å ha en hemmelig venn? Hvem kan egentlig hjelpe oss når vi går oss bort? Og hvem skal redde fiskene i havet?

Boka følger høytidene i kirken, med fortellinger om Jesus, skapelsen, en aftenbønn og noen kjente sanger.

Håper vi ses!

 

4 årsbok
Rangér:
Powered by Cornerstone