Du er herHjem>Trosopplæring>4 årsbok
4 årsbok

4 årsbok

Velkommen til deg som blir 4 år i år! Nå er det endelig din tur til å få 4-års boka!

Alle døpte fireåringer (født 2016) får (i løpet av uke 32) invitasjon til samling i posten. Dersom du ikke er døpt, eller du ikke har fått invitasjon men gjerne vil delta/få boken i posten, meld deg bare på under! Grunnet situasjonen med Covid-19 vil ikke årets utdeling av 4-årsboka skje i en gudstjeneste, men i en samling kun for 4-åringene med en forelder. Dere kan velge om dere vil delta i samling eller få boka rett hjem i postkassen. 

Samlingen er torsdag 20.august kl. 17.00-17.45 i Skiptvet kirke. Da skal vi synge og høre fortellinger fra boka, bli kjent i kirkerommet og du får møte Tone-Anita som er dirigent i Barnegospelen. Barnegospelen er et kor som har øvelser på misjonshuset annenhver uke. Nå som du er 4 år kan du nemlig bli med der også! Barnegospelen kommer også for å synge for oss under samlingen. 

I 4-årsboka blir vi med vennene Astrid, Sara og Sigurd gjennom et helt år. I barnehagen, hjemme hos hverandre, på tur i skogen og i kirken. Sammen utforsker de verden og deler både sorger og gleder. Går det virkelig an å ha en hemmelig venn? Hvem kan egentlig hjelpe oss når vi går oss bort? Og hvem skal redde fiskene i havet?

Boka følger høytidene i kirken, med fortellinger om Jesus, skapelsen, en aftenbønn og noen kjente sanger.

Håper vi ses!

4årsboka er allerede delt ut, men om barnet ditt ønsker et eksemplar, send en mail til menighetspedagog@skiptvet.kirken.no med barnets navn og adresse og dere vil få boka i postkassen. 

 

4 årsbok
Rangér:
Powered by Cornerstone