Du er herHjem>Lag og Foreninger>KRIK SKITPVET
KRIK SKITPVET

KRIK SKITPVET

Skiptvet menighet, Misjonshuset og Filadelfia har gått sammen om å starte et lokallag av Kristen Idrettskontakt (KRIK) i Skiptvet. I første omgang vil samlingene arrangeres en fredag i måneden kl 19:00 i gymsalen på Kirkelund skole. Samlingene vil bli preget av fysisk aktivitet og sosialt fellesskap. Vi ønsker at samlingene skal være et rusfritt lavterskeltilbud for tenåringer i bygda. Man trenger ikke å drive aktivt med idrett for å være med, men sport og lek kommer til å være en viktig del av samlingene.
 

Hva er KRIK?

Kristen Idrettskontakt (KRIK) er en medlemsorganisasjon og kontaktbevegelse og idrettsutøvere, trenere, ledere og sportsengasjerte. KRIK ønsker å være et lavterskeltilbud for tro og idrett. KRIK har i dag ca 15000 medlemmer med 330 aktive lokallag. Hovedmålgruppen er ungdom i aldersgruppen 13-25 år. I Skiptvet vil det være tenåringene i bygda som er hovedmålgruppe. Men vi vil også samarbeide med KRIK-grupper andre steder i indre Østfold.  Les gjerne mer om KRIK på hjemmesiden www.krik.no

Har du spørsmål kontakt gjerne en i styret: Einar Tjelle 928 28 461, Christian Oppebøen 474 70 460, Janne Øverland Søby 988 73 231 eller Inge Moen 996 44 832. 

klikk på linken under for datoer for KRIK trening høst 2017 kl 19:00. Vi møtes stort sett i gymsalen på Kirkelund skole, men følg med på facebook for mer info. 

 

Relaterte lenker
Rangér:
Powered by Cornerstone